Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

vikend modul Kontakt in božanje

januar 19 - januar 20

kontakt in božanje

Vikend modul za nove vaditelje biodanze in za tiste, ki vas zanima ta tematika- tudi če niste vključeni v šolanje. Za udeležbo so potrebne le izkušnje biodanze – ki jih lahko pridobite v rednih skupinah ali na ostalih vikend delavnicah.

Obstaja modrost, ki trdi, da telo, ki ni ljubkovano, začenja umirati. Človeštvo bo primorano narediti pravo revolucijo, da bo ponovno odkrilo in odprlo vrata zaznavanja za »nujnost vzpostavljanja nežnosti med ljudmi«. Ta naj vključuje tako hranilen dotik kot tudi samo božanje. Ko se tega dejanja ponovno priučimo in ga vzljubimo, lahko le ta postane vir zdravja in izredno pomembno terapevtsko dejanje.

Kreator biodanze psiholog Rolando Toro Araneda je poudarjal, da je nujno »Poiskati poti do tega, da bi vsi imeli dostop do nežnosti – od otrok do ostarelih,  je edina revolucija, ki ima smisel.«

KAM VODI NAŠA KOŽA?

Naša koža je prag do čudovite in strašne skrivnosti. Koža nima le naloge, da ločuje, ampak tudi združuje. V dotiku, nabitem z erotiko, se kaže ustvarjalni pretok življenjske energije.

Božanje je izražanje čustev preko telesnega stika, pri tem je nujno ravnovesje med željo po nudenju in željo po prejemanju.  Brez pripravljenosti za sprejem božanja je to pravzaprav monolog, pri katerem na oddana sporočila ni odgovorov,  za drugega ta sporočila tudi nimajo nobenega pomena. Zatorej je bistvo božanja vzpostaviti povratno zanko med posamezniki, telesni dialog različne stopnje intenzivnosti.

VIKEND VODI:

Nadia Costa Robin, Švica / učiteljica didaktike pri biodanzi

PRIJAVA in CENA:

Vse informacije in prijave na biodanza@biodanza.si ali pokličite 041 982 881.

Cena vikend modula je 150 evrov. Vikend vsebuje 3 teoretične dele, 4 poglobljena doživljanja in 1 podelitev doživetij (sobota: 10-19.ure in nedelja: 10-17.ure). Prevod v slovenski jezik je zagotovljen. Lahko se ga udeležite tudi le en dan (v soboto) za ceno 80 evrov.

Toplo dobrodošli, da si s prijavo zagotovite mesto na vikendu prenove božanja.

Podrobnosti

Začetek:
januar 19
Konec:
januar 20

Organizator

Zavod Ars Sensus

Prizorišče

Center Celovita
Srednja vas pri Polhovem Gradcu 13
Polhov Gradec, 1355

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja