Izobraževanje

Pridobivanje znanja in bogatenje osebnih izkušenj na predavanjih, delavnicah, konferencah.

S spoznavanjem človeka do dodatnih spretnosti in poklica vaditelj biodanze

Trenutno poteka 2. cikel izobraževanja za vaditelje biodanze v Slovenji.

Izobraževanju se lahko pridruži vsak, ki ima vsaj 50 ur izkušenj v rednih tedenskih skupinah biodanze ali na tematskih vikend delavnicah v Sloveniji ali v tujini. V primeru, da jih še nima, jih lahko pridobi v prvih 6-mesecih od začetka izobraževanja/od vpisa na izobraževanje.

prijavnicaPRIJAVNICA na izobraževanje – zanima me

 


Do metodologije so vsi moduli ODPRTI za zainteresirane z izkušnjami biodanze.  Z začetkom metodološkega dela v 3. letu nadaljujejo le tisti, ki so se odločili za izobrazbo vaditelja biodanze in izpolnjujejo vstopne pogoje za metodološki del.

Pri izobraževanju v Sloveniji sodeljujejo kot predavatelji učitelji didaktike pri biodanzi z dolgoletnimi izkušnjami iz Slovenije, Italije, Avstrije, Nemčije, Švice, Nizozemske, Belgije, Španije, Portugalske, Norveške itd. Prevod v slovenski jezik je zagotovljen.

POTEK IZOBRAŽEVANJA za nove vaditelje biodanze

 

NA KRATKO O IZOBRAŽEVANJU:

Moduli se organizirajo enkrat mesečno, in sicer 9-10 vikendov na šolsko leto. Po vsebini so:

  • 22 teoretičnih modulov (odprti tudi za zainteresirane, ki niso vključeni v izobraževanje),
  • 7 vikendov metodologije dela,
  • 3 mednarodne konference,
  • min 8 supervizij v svoji skupini s strani mentorja/učitelj didaktike pri biodanzi in
  • predstavitev in zagovor zaključne naloge pred tri člansko komisijo učiteljev didaktike.

 

Med procesom izobraževanja je vsak udeleženec povabljen k pridobivanju osebnih izkušenj z biodanzo z udeležbo pri redni tedenski skupini, pri svojem učitelju tutorju, pri vaditelju biodanze po sistemu Rolanda Tora Araneda.

Vabljeni na doživeto in poglobljeno izobraževanje o človeku in spoznavanju naših potencialov preko sistema biodanze. Tematike nam razširjajo razumevanje in skozi lastne izkušnje DOŽIVET stik z življenjem. Ponuja nam širši vpogled na življenje in nas intenzivno vpelje v razvoj čustvenega sveta.

Pomaga, da opolnomočimo naš odnos znotraj družbe, kot avtentičen posameznik in kot aktivni soustvarjalec realnosti družbe. Nismo le nemočni opazovalci. Na nas je odgovornost aktivnega sokreiranja našega skupnega prostora – življenja na tem planetu, v tej državi, v tej vasi, na naši ulici … v moji družini.

Doživljanja so si lahko podobna, a obenem zelo avtentična glede na našo osebno zgodbo do tega trenutka.

Prvo in drugo leto šolanja lahko sodelujete na vseh modulih tudi le kot poslušalec in se kasneje lahko odločite, da bi nadaljujevali izobraževanje za vaditelja biodanze.

Za vse dodatne informacije pokličite na 041 982 881 ali nam pišite na mail biodanza@biodanza.si.

učiteljica didaktike pri biodanzi, učiteljica tutor, vaditeljica biodanze in vodja ter koordinatorka Šole za biodanzo v Sloveniji. Srečanja biodanze vodi od leta 2006 – šolanje za učiteljico didaktike je zaključila v Milanu (Italija, leta 2008) na Vzorčni šoli biodanze Scuolatoro, po sistemu RTA – Rolanda Tora Araneda.