Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

POT SRCA – 3. festival biodanze

27 septembra, 2019 - 29 septembra, 2019

Za hitro in preprosto prijavo izpolni OBRAZEC za registracijo (KLIKNI za povezavo).

 

NOVO – program festivala

Lahko planiramo, razmišljamo in delujemo na nek izbran način, tehniko, a se vseeno zgodi, da še vedno ne dosegamo življenja, v katerem bi se počutili srečne, radostne in izpolnjene. Kajti, nemogoče je doseči izpolnjeno življenje le z razumnim načrtovanjem.

Ko doživimo resnično povezavo s seboj, z drugimi in s samo življenjsko silo, takrat se bo naš svet odprt in spremenil. Naše zadovoljstvo je osnovano na povezavi, na povezavi s svojim centrum čutenja, s telesom in srcem. Prvi korak je globoko in intenzivno občutiti povezavo. Da dojamemo sebe in življenje, tako kot je. In drugi korak je, da delujemo iz te povezave in ustvarimo svoj avtentičen izraz, našo osebno komunikacijo s svetom.

Na letošnjem festivalu biodanze v Sloveniji, bomo lahko doživljali izkušnje osebne povezanosti, sproščenosti, ljubezni, radosti, solidarnosti in seveda globokega zadovoljstva.

Letošnji festival bomo potovali po poteh SRCA.

Kdaj sledimo svojem u srcu?

Svobodno sledimo poti srca, ko se čutimo ljubljene, sprejete, ko s ščepcem odločnosti poletimo in pomagamo tudi drugim, da ob nas zadihajo in najdejo svojo pot, da odprejo srce. Naši notranji prostori odpirajo dialoge, strpnost, sočutje, sprejemanje različnosti, ki nas vse bogati.

Pot srca je pot notranje moči, zavedanja vrednosti sebe in vsega okrog nas, je pot preobrazbe zatirane življenjske sile z uporabo luči ljubezni.

Je neustavljiva gonilna sila biodanze, ki nas počasi, nežno, po korakih, ob podpori v skupini sprejemanja, odprtosti in možnosti vodi k sebi, drugemu in  celovitosti ter ustvarja ponovno rojstvo bistva vsega živega – K ŽIVLJENJU.

Mi smo sprememba, ki jo želimo v svetu!
Mi smo življenje in biodanza nas vabi, da naša življenja ponovno osvobodimo, ko izberemo pot srca.
SVOBODNI, ŽIVI, RADOSTNI, IGRIVI, SRČNI in … SREČNI!

 
Kako z biodanzo dosegamo tako globok namen vikenda?

Z biodanzo ustvarjamo prostor poln pozitivnih ekofaktorjev (pozitivne spodbude iz glasbe, iz okolja, prisotnih oseb, iz sebe …), kjer globlje spoznavamo sebe, prepoznavamo obnašanja v odnosih in svoj odnos do življenja. Z metodologijo DOŽIVLJANJ (»vivencia«), v katerega je vključen celoten naš psiho-fizičen obstoj, se v nas intenzivno prebudijo pozabljena spoznanja, da je naše življenje RESNIČNO SVETO in nekaj neprecenljivega, kakršno koli že je.

 

Doživetija festivala bomo ustvarjali skupaj z vami:

Alenka Poljšak, Alenka Blazinšek, Klavdija Lutman, gostja festivala iz italije Luisa Verenini, Nataša Kern

CENA programa festivala za prijave po 31.07.2019 je 125€.

V ceno je vključenih pet poglobljenih vivencij/doživljanj, sobotni večerni program.

Kako se PRIJAVIM NA FESTIVAL?  

1.  izpolni OBRAZEC za registracijo (KLIKNI za povezavo)

2.  in vplačaj akontacijo na račun Zavoda Ars Sensus, Pangršica 10, 4204 Golnik, na TRR, ki je odprt pri Delavski hranilnici d.d. Ljubljana, Miklošičeva 5, LJ, in sicer: SI56 61000-0017697803.

NASTANITEV in rezervacije sobe

Prosimo, da sami uredite rezervacijo vaše sobe za čas festivala od 27.-29.9.2019 direktno v hotelu RUTE v Gozdu Martuljku:
– imajo sobe za 2, 3, 4 in 6 oseb. Ob prijavi povejte že ime osebe, s katero si boste delili sobo.
– cena nastanitve za 3. festival biodanze v Sloveniji, za vse tri dni, znaša (vključenih šest obrokov, dve nočitvi, uporaba dvorane in turistična taksa) 76€ na osebo.
– rezervacijo naredite direktno na hotel info@hotelrute.si s pripisom: BIODANZA SLOVENIJA

 

Povabljeni, da si zagotovite svoje mesto na čudovito doživetem vikendu 2B festivala »Pot SRCA.«
Se veselimo SREČANJA Z VAMI.
2B in sLOVEnija festival

Organizator:
Zavod Ars Sensus in tim navdušencev
Informacije in vsa vprašanja na festival@biodanza.si.

Podrobnosti

Začetek:
27 septembra, 2019
Konec:
29 septembra, 2019
Dogodek Category:

Prizorišče

Gozd Martuljek
Slovenija

Organizator

Zavod Ars Sensus