Loading Dogodki

« All Dogodki

 • This dogodek has passed.

4. festival biodanze v Sloveniji

25 septembra, 2020 - 27 septembra, 2020

Vsi smo eno - biodanza festival

Četrti festival biodanze v Sloveniji

Ker spadamo ljudje med socialna bitja, za kvalitetno bivanje nujno potrebujemo ljubečo in naklonjeno medčloveško povezovanje. Od najmlajših do najstarejših generacij. Vsi. Ta občutek, da pripadamo, občutek, da smo tudi kot posameznik pomemben del celote.

Zato bomo tudi letos skupaj z vami ustvarili varen in povezujoč prostor za naš letni festival biodanze. Skupaj z vami želimo soustvarjati še naprej skupnost, ki nas dela bolj zdrave, polne življenja in močne v naših odnosih – do vsega živega.

tu se lahko prijavim
PRIJAVA na fest

To leto bo posebno v tem, da bomo pozornost usmerili na Slovenske vaditeljice, ki vodijo preko leta redne tedenske skupine. Zato bo vodenje potekalo v barvah Slovenije. V kolikor se nam bo pridružila kakšna osebe, na primer vaš prijatelj iz tujine, bomo poskrbeli, da bo imel prevod v angleščino ali italijanščino.

Vsak zase ali skupaj povezani

Letošnje leto je še posebej zaznamovano s spremenjenim usmerjenim obnašanjem ter situacijo, ki je še nismo doživeli v tej človeški skupnosti generacij. Bolj kot kdajkoli prej, je pomembno prav zdaj, da se spomnimo in delujemo v smeri, v kateri vsi oblikujemo našo realnost, naše odnose in tako naprej naš človeški svet.

Vsak posameznik je pomemben, a skupaj združeni smo močnejši in učinkovitejši v grajenju naklonjene skupnosti. Zato se glas letošnjega festivala širi s klicem »VSI SMO ENO«.

Na kratko o festivalu biodanze:

   • Lokacija           Gozd Martuljek
   • Čas                  25., 26., 27. septembra 2020
   • Vaditeljice       Alenka Blazinšek, Alenka Poljšak, Klavdija Lutman, Nataša Babič in Nataša Kern
   • Namestitev     Hotel Rute –namestitev lahko plačate s turističnim bonom
   • Cena               za prijave preko obrazca in vplačila akontacije do 30. 7. 2020 je 100€, po 31. 7. 2020 pa 125€.

Prostor in omejitve zaradi virusa – upoštevali bomo takratna priporočila in poskrbeli za doživljanje na travniku, v kolikor bo potrebno. Priporočamo, da se v sobe namestite pripradniki iste družine.

Mojca in Nataša
Mojca in Nataša za vas

Toplo vabljena in vabljen, da se čim prej prijaviš in nam omogočiš dobro pripravo na naša skupna doživljanja in celoten festival. Hvala lepa. Te toplo pričakujemo.

Da  ponovno vlagamo v našo skupnost z zavedanjem, da jo potrebujemo. Ne le za preživetje, ampak za sočutno sobivanje, občutek varnosti, ki nam omogoča razvoj tako posamezniku kot tudi družbi. Kajti VSI SMO V TEM.

Tu se lahko PRIJAVIM na festival biodanze.

 

Za več informacij nam piši na mail festival@biodanza.si.

 

FOTO vtisi iz preteklih festivalov

ronda v biodanzi
večerno srečanje iz leta 2018

vaditelljici Alenka in Nataša ter prevajalka Glenda vaditeljica Klavdija in prevajalka Glenda Tim festivala biodanze iz jesni 2018 čudovita okolica za vmesne martinčkanje ko se vsi počutimo kot eno marskikaj se moramo pomenit pred izvedbo festivala

Podrobnosti

Začetek:
25 septembra, 2020
Konec:
27 septembra, 2020
Dogodek Category:
Dogodek Tags:
, , , , ,

Organizator

Zavod Ars Sensus

Prizorišče

Gozd Martuljek
Slovenija + Google Map