Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

delavnica “LOVE gift” v Zagrebu

8 decembra, 2018 - 9 decembra, 2018

DARILO LJUBEZNI / LOVE GIFT

  • delavnica bo v angleškem jeziku in prevajana v hrvaščino

Globoko in intenzivno občitit življenje kot intimen dar, ki nam je podarjen. Odpreti zavest spoznanju, da je moje življenje, doživljanja mojega telesa sveto dejanje. Vsak izmed nas ima možnost, da preko intimnega doživljanja samega sebe, drug drugega … prebudi potenciale, moči, ki prenovijo življenje, tako telesno kot psihično.

V tem vikendu doživljanja bomo globoko prenovili stik s seboj, presegli tista prepričanja, ki nam preprečujejo, da bi sebe dojemali kot dar ljubezni. Posvetili se bomo celoviti telesni in psihični regeneraciji in z veliko mere potrpežljivosti, nežnosti prebudili svoj osebni tempelj življenja, od koder izhaja naša življenjska moč. Moč, s pomočjo katere se soočamo z izzivi in s katero znamo videti naše življenje, tako kot je.

ŽIVLJENJE RASTE IN SE PLEMENITI ob stiku

Biologija človeškega stika je zelo kompleksna, saj se pri tem meša oddajanje in prejemanje dražljajev ter ustvarja povratna zanka – (feedback)VZAJEMNOST.  S tem se ustvarjajo odzivi na vseh nivojih našega organizma (kognitivnem, nevrovegetativnem, imunskem in endokrinem).

Bistvenega pomena je, da svojo kožo spremenimo v organ, ki bo sposoben izžarevati našo identiteto. Če tvorita mišičevje in koža resnično »posodo«, se lahko avtentično povezujemo z drugimi ljudmi in z vesoljem ter integriramo obsežno količino življenjske energije.

Telesno srečanje je morda najbolj transcendenten obred bivanja. Ob njem se ustvarja nova energija, ki ima drugačno kvaliteto od individualne energije in povzroča globoke preobrazbe.

Naša koža je prag do čudovite skrivnosti. Koža nima le naloge, da ločuje, ampak tudi združuje. V dotiku, nabitem z brstečo energijo, se kaže ustvarjalni pretok življenjske energije, ki ustvarja, povezuje in spodbuja k nastanku še več življenja.

PRIJAVE in vse informacije pri Jani iz Zagreba: jana@ars.polis.hr

Datum: 8. in 9. decembra 2018, cena: s prijavo do 25.11. znese 75€ za dvodnevno delavnico, kasneje je 100€.

Urnik delavnice: 11:00 – 18:00 ure (sobota in nedelja)

Toplo vabljeni, da skupaj odpotujemo proti decembrskemu Zagrebu.

Nataša Kern

Podrobnosti

Začetek:
8 decembra, 2018
Konec:
9 decembra, 2018

Organizator

Zavod Ars Polis

Dodaj odgovor