Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

tedenska skupina biodanze v Ljubljani – Šiška

25 septembra, 2019 @ 20:00 - 22:00

V sredo 25.9. bo uvodno srečanje za tedensko skupino, ki bo začela z delom oktobra. DOBRODOŠLI vsi, ki vas zanima biodanza in bi želeli z rednim delom prispevati k bolj kvalitetnim, jasnim in harmoničnim odnosom v svojem življenju.

Srečanja bo vodila Nataša Kern, ki izpopolnjuje svoje znanje sistema biodanza preko različnih srečanj biodanze, vikend delavnic, vodenja modulov na Šoli biodanze že od leta 2006. TEDENSKA SKUPINA je odprta za vse, ki želite dobrodejne učinke biodanze prenesti v svoje življenje.

Učinki so: telesna in psihična sproščenost, več zaupanja v sebe … in obnova zaupanja v soljudi, stik z življenjem se okrepi, dvig življenjske moči ob prelomnih trenutkih življenja, zmanjševanje učinkovanja stresa na naše počutje, boljša psihična stabilnost …in še marsikaj, kar bomo spoznali preko teoretičnega in praktičnega srečanja v sredo 25.9. ob 20.uri.

LOKACIJA – Plesna dvorana Gimnazije Šiška, Aljaževa ulica 32, Ljubljana

Odprto za vse, ki bi si radi z “redno uporabo” izboljšali počutje in obogatili odnos do sebe in vaše okolice (doma, med prijatelji in v službi).

Kontakte za prijavo najdete na povezavi: Vaditelji in pripravniki

…. da bo moč ŽIVLJENJA našla pot, da se izrazi in ponovno zaživi v vašem osebnem življenju.

 

Podrobnosti

Datum:
25 septembra, 2019
Čas:
20:00 - 22:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Plesna dvorana Gimnazije Šiška
Aljaževa ulica 32
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Organizator

Zavod Ars Sensus

Dodaj odgovor