Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

poletni tedenski seminar biodanze – že junija

21 junija, 2019 - 27 junija, 2019

Bodi prisoten in praznuj svoj veličastni Jaz, kot si – že SEDAJ.

V življenju nas vodi notranji, vseobsegajoči program, s katerim se obračamo v smeri za več življenja. Kaj to pomeni? Da v nas živi poseben program, ki smo ga podedovali iz časov nastajanja vesolja. Ta ista sila ustvarja okolje, v katerem se življenje lahko izrazi preko »procesa povezovanja«. Poraja se nova materija, nove zvezde in ostala vesoljna telesa in nato še različne vrste življenjskih oblik, med katerimi je tudi človek.

Z biodanzo ustvarjamo okolje »doživetij in impulzov«, ki omogočajo, da se naše življenje vse bolj POVEZUJE in IZRAŽA. Namen biodanze je izboljšana psihična in fizična STABILNOST posameznika – V ŽIVLJENJU, ki je v nenehnem spreminjanju. Na poglobljen način se ponovno povezujemo s seboj, soljudmi in življenjem okoli nas. Biodanza je praktičen sistem gibanja in neverbalne komunikacije, ki omogoča direkten dostop do naših globin in do resničnega bivanja v TUKAJ in sedaj.

S šest dnevnim programom biodanze bomo poglabljali stik s prisotnostjo, pospeševali »proces povezovanja« ter prepoznavanja svoje veličastnosti. »Program za življenje« v nas, nas lahko opozori na zadeve, ki so proti življenu v nas in nas z močno silo vodi v polno, pogumno, raziskovalno življenje že v tem trenutku. Da ne čakamo vedno na pravi trenutek, da se zgodi … Mi smo že tukaj- prav v tem trenutku.

Cene in prijave preko spletne strani Harmony programa – TUKAJ POVEZAVA.

Šest dnevno delo z biodanzo je odlična priložnost za poglobljeno delo na sebi in da si vzamemo tudi kakšno uro časa za plavanje, potepanje … po dišečem otoku Pašmanu.

termin – 16.-19.ure, od sobote 22.6. do četrtka 27.6..

Toplo dobrodošli na našem skupnem potovanju.

vodi: Nataša Kern, vaditeljica in učiteljica didaktike pri biodanzi (Slovenija), vodja Šole biodanze v Sloveniji. Redna srečanja, vikend delavnice vodi od leta 2005.

Podrobnosti

Začetek:
21 junija, 2019
Konec:
27 junija, 2019
Dogodek Category: